Translate

Sayfalar

6 Mayıs 2011 Cuma

Suç ve ceza : dram, bağışlanmak, bağışlamak, irade, yaşam, ölüm, inanç, aşk

Suç ve ceza

1938'de ABD'nin Tennessee eyaletindeki Roane County kasabasında gerçekleşen bir öyküden çekilen dram, bağışlanmak, bağışlamak, irade, yaşam, ölüm, inanç, aşk temalarını yetkin yorumların eşliğinde betimliyor.
Kasabanın derin ormanlarında, herkesten uzak tek başına yaşayan Felix Bush’tan tüm kasaba halkı yıllar süresince uzak durmuştur. Felix’in eli kanlı bir katil, şeytanla anlaşma yapmış bir inançsız, tek yumruğuyla insan öldürebilecek denli güçlü olduğuna dair öyküler sürekli kulaktan kulağa dolaşmaktadır.


Bir gün Felix elinde tüfeği ve kalın bir tomar parayla kasabaya iner ve Quinn Cenaze Evi’ne gider, levazımatçı Frank Quinn ve yardımcısı Buddy Robinson’dan yaşarken onun için bir cenaze töreni düzenlemelerini ister. Hakkında anlatacak bir öyküsü olan herkesi kendi cenaze törenine davet etme düşüncesini başta pek anlayamayan Frank’le Buddy sonradan Felix’in asıl amacını öğrenirler.

Törende beş dolar karşılığında bilet alan herkes çekilişe katılacak, kazanan Felix’in ölümünden sonra onun evine ve yüzlerce hektarlık arazisine sahip olacaktır. Kırk yıldır
yalnız yaşayan, kendi tutukevini kurup içine giren Felix Bush, cenaze töreni sırasında tüm kasabalılara önemli bir açıklamada bulunur. Kendisiyle ilgili çok sayıda çılgın öykü anlatılan bu yerel efsanenin kasabalılardan tek isteğiyse affedilmektir.

Robert Duvall, Sissy Spacek ve Bill Murray unutulmaz oyunculuklar sunuyorlar.

Get Low (Büyük Sır)
Yönetmen: Aaron Schneider
Oyuncular: Robert Duvall, Sissy Spacek, Bill Murray, Lucas Black, Lori Beth Edgeman, Bill Cobbs/ 2009, 100 dakika, Tiglon.

Format: Dvd, Vcd.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sanat,Resim,Heykel,Tiyatro,Sinema,Fotoğrafçılık,Dans