Translate

Sayfalar

1 Temmuz 2010 Perşembe

Fotoğraflarda güzel çıkmanın yöntemleri

Herkes fotojenik değildir ama fotoğraflarda güzel çıkmanızı sağlayacak hileleri uygularsanız, sonuç sizi mutlu etmeye yeter de artar bile! Fotoğraflarda güzel çıkmanın yöntemleri...

Ruj sürün

Los Angeles'dan imaj danışmanı Mimi Dorsey, "Böğürtlen tonlarında ışıltılı bir ruj herkese yakışır." diyor. Flaş patladığında sizi donuk gösterecek bej tonlardan ve sert gösteren aşırı parlak renklerden uzak durun.

Çok içkiliyken poz vermeyin

Üçüncü kadehten önce, fotoğraf çektirmeye bakın. Los Angeles’ten Makyaj Artisti Troy Jelsen fazla alkol almadığınızda daha kontrollü olacağınızı söylüyor ve ekliyor, "Flaş ne kadar parlak olursa olsun, içki içtikten sonra gözleriniz düşük görünür."

Poz verirken para düşünün


Eskiden ‘333' demek, fotoğraf çektirirken seksi görünmek için iyi bir yoldu. Patti Wood, uzatarak söylenen ‘i’ harfi, ağız kenarlarını yukarı kaldırdığı için 'Money’ sözcüğünü öneriyor ve ekliyor: "Bu kelimeyi söylerken göz çevrenizde oluşan minik çizgiler içten gülümsediğinizi gösterir."

Boynunuzu uzatın

Mimi Dorsey, "Yüzünüzü hafifçe ileri uzatın," diyor. "Bunu yaparken kendinizi komik hissedebilirsiniz ama yüzünüzü daha ince gösterdiği ve gıdınızı gizlediği de bir gerçek."

Günbatımını bekleyin

Dış mekân çekimleri için en iyi zaman gün batımıdır. JackGuy, “Bu saatlerde, ışık sizi çok güzel gösterir,” diyor. Aşağıya doğru daha az gölge oluşacağından, gözaltlarınızdaki torbalar fotoğrafta görünmez, aksine güneş, gözaltındaki bölgeyi aydınlatır ve daha genç görünmenizi sağlar.

En iyi pozunuzu öğrenin

Bazılarının sağ, bazılarının ise sol profili daha iyi görünür. "Eski fotoğraflarınızı alıp hangilerini en çok sevdiğinize bir bakın ve bundan sonra fotoğraf çektireceğinizde o pozu verin," diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sanat,Resim,Heykel,Tiyatro,Sinema,Fotoğrafçılık,Dans