Translate

Sayfalar

13 Ekim 2011 Perşembe

Süreyya Operası'nda Rüya Taner konseri

Kadıköy Süreyya Operası'nda '2011 Türkiye'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Yılı' kapsamında gerçekleştirilecek olan klasik müzik konserinin solisti Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin genç kuşak piyanistlerinden Rüya Taner.
Sanatçı, 17 Ekim Pazartesi saat 20.00’de vereceği konserde Kâmran İnce’nin ‘Kapılar’ eserini de seslendirecek. İnce bu eseri, Taner’in siparişi üzerine ‘Avrupa’nın Tatlı Suları’ CD projesinde yer alması için bestelenmiş, “Kapılar” Kıbrıs adasındaki iki farklı toplumu yansıtmaktadır.


Süreyya Opera’sında ilk kez çalacak olan sanatçının seslendireceği diğer eserler; R. Schumann - F. Liszt “Widmung”, R. Schumann “Fantasiestücke Op.12”, F. LIiszt “Il Sospiro”, F. Liszt “Macar Rapsodisi No.12”.
Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası 2011-2012 Ekim ayı Oda Müziği Konserleri’nde 24 Ekim Pazartesi günü saat 20.00 “Borusan Quartet” yer alıyor. Bu kıymetli topluluğa ünlü viyola sanatçımız Ruşen Güneş konuk solist olarak katılacak.

# Resim, Heykel # Hareket Sanatları # Tiyatro & Dramatik Sanatlar # Fotoğrafçılık - Fotoğrafçılık Eğitim Dersleri # Grafik ve Tasarım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sanat,Resim,Heykel,Tiyatro,Sinema,Fotoğrafçılık,Dans