Translate

Sayfalar

21 Nisan 2011 Perşembe

İnsan doğasının karmaşıklığı

İnsan doğasının karmaşıklığı

William Morrissey’in yazıp yönettiği gerilim, insan doğasının karmaşıklığını, ihanet, öç, sadakatsizlik, öfke, güvensizlik, vicdan, suçluluk temalarını sürükleyici bir anlatımla yansıtıyor.
Neil ve Abby Randall çiftinin mükemmel bir evlilikleri, Sophie adlı güzel bir kızları vardır. Reklam şirketinde çalışan hırslı Neil, sürekli çıtayı yükseltmek, patronlarının gözüne girmek peşindedir.
Evliliği uğruna fotoğrafçılıktan vazgeçen Abby yeniden fotoğraf çekme isteğiyle doludur.


Randall’ların Amerikan rüyası örneği yaşamları bir gün Tom Ryan adlı soğukkanlı bir psikopatın belirmesiyle sona erer. Sophie’yi kaçıran Tom, Abby ile Neil’’i 24 saat süresince kızları için neleri yapıp yapamayacaklarını test edecektir.
Bir gecede Randall çiftinin dingin, güvenli yaşamları altüst olur.

Tom Ryan’ın paranın dışındaki tek isteğiyse Abby ile Randall’ın on yılda kurdukları yaşamı sistematik olarak parçalamaktır.
Ailesini korumak için her türlü riski göze alan Neil, Tom’un o gece elinden herşeyini, ailesini, işini, saygınlığını aldığını farkeder. Neil bugüne dek hiç deneyimlemediği güdümlenmek, kıstırılmışlık duygularıyla karşı karşıyadır.

Filmin Özel Bölümler’inde yaratıcı ekiple söyleşiler, filmin öyküsü, yapım tasarımları, görüntü dili, oyunculuk, karakterlerin analizi, yönetmenin vizyonu, çıkarılmış sahneler, alternatif çekimler, fragmanlar, Kahramandan Kötü Adama bölümleri yer alıyor.

Butterfly on a Wheel (İhanetin Bedeli)
Yönetmen: Mike Barker
Oyuncular: Pierce Brosnan, Maria Bello, Gerard Butler, Claudette Mink, Callum Keith Rennie, Dustin Milligan/ 2007, 91 dakika, Kanal D Home Video.

Format: Dvd, Vcd.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sanat,Resim,Heykel,Tiyatro,Sinema,Fotoğrafçılık,Dans